advanced options (expand)geavanceerd
advanced options (hide)inklappen

Contacteer ons 

Heb je vragen stuur ons een mailtje.

Heb je suggesties of bedenkingen, stuur ons een mailtje.


Social media

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

 


Schrijf je in voor de mailinglijst

En ontvang maximaal eens per twee weken extra informatie over de aan bod gekomen thematiek, aankomende retraites en de gebruikte muziek.
Bekijk de nieuwsbrief van augustus 2017.
* verplicht invoerveld

Veelgestelde vragen

De Podcast speelt niet af

-Bij gebruik van smartphone of tablet

Wanneer de podcast wel geladen lijkt te zijn, maar toch niet afspeelt, is het geheugen van het apparaat mogelijk volgelopen. Hier vindt u tips om de smartphone op te schonen en tevens sneller te maken. 

-Wanneer ik me wil inschrijven voor de nieuwsbrief, wordt me gevraagd of ik een mens bent. Klopt dat, of word ik gehackt?
Deze vorm van bevestiging is noodzakelijk om te voorkomen dat hackers via geautomatiseerde processen onze database hacken en zo e-mailadressen vergaren. Helaas zijn wij niet in staat de tekst die daarbij gebruikt wordt aan te passen. Vooralsnog is dit de enige manier waarop wij zo goed mogelijk uw contactgegevens kunnen beschermen van kwaadwillenden.

Bidden Onderweg embedden

Ook op jouw eigen website kun je Bidden Onderweg aanbieden middels een widget. Dagelijks verschijnt dan automatisch de nieuwste podcast op de pagina. Deze widget bieden we aan in drie varianten met verschillende afmetingen zoals je hiernaast, -onder ziet.
De widget naar keuze kun je embedden door de ernaast staande html-code te gebruiken.

smalle, lange versie (rechtsboven)
<iframe src="https://biddenonderweg.org/assets/embed/bo/embed_high.php" allowfullscreen="" frameborder="0" height="227" width="123"></iframe>

rechthoekige versie (rechts)
<iframe src="https://biddenonderweg.org/assets/embed/bo/embed_big.php" allowfullscreen="" frameborder="0" height="207" width="170"></iframe>

brede versie (onder)
<iframe src="https://biddenonderweg.org/assets/embed/bo/embed_long.php" allowfullscreen="" frameborder="0" height="79" width="371"></iframe>Ons adres

 

Platform voor ignatiaanse spiritualiteit

 

Ignatiushuis

Beulingstraat 11

1017 BA Amsterdam

 

Nederland


Stuur ons een email

Wij horen graag van jou!