Beste mensen, veel dank voor jullie prachtige werk, Ik geniet meerdere keren per week van de gebedsmeditaties, deze zijn belangrijk geworden in mijn geloofsleven. Ik leer ook weer op andere manieren naar God te kijken en mezelf te bevragen. Bijzonder hoe mooi dit instrument daarin werkt. Mochten jullie nog eens verlegen zitten om een stem, om de teksten in de spreken, ik zou me graag eens beschikbaar stellen. Hartelijke groet, Marjolijn

Marjolijn Runhaar

Dank u

Rik1brutin2

Dank je wel voor deze prachtige bezinning op de teksten van de liturgie. Ik heb er veel inspiratie aan, wat ook anderen ten goede komt. Ik ben missiezuster in Brasil. (83) Ik hoor niet zo goed. Maar ben nog actief. Ik vind het jammer dat de tekst niet meer getoond wordt en het geluidsbandje. Dan kon ik al eens terug spelen. Het moet wel veel werk voor jullie zijn. Met een hartelijke groet!

maria Lynen

Dag, Ik ben heel blij met de BO app. Heb 'm op mijn Ipad en IPhone. Dank! Ik waardeer de stiltes en de vragen die helpen de txt bij jezelf te brengen. Of eigenlijk mijzelf bij God. Op de Ipd kan ik niet de teksten lezen, wel op de Iphone. Dat mis ik soms wel. Ik zou graag bij de app op Ipad de mogelijkheid hebben om aantekeningen te maken. Ik ben gewend om mijn mijmeringen en gebed op te schrijven in mijn gebedslogboek. Ik zou het heel fijn vinden als dat gekoppeld kon worden.

Aline Kruizenga

Bedankt dat jullie nu de tekst ook weergeven - ik ben meer franstalig gericht en dit helpt mij. MVG

mama tussen hemel en aarde van Julien 19jaar - gestorven